MANIFESTEM-NOS AL TWITTER!!! ATUREM ENTRE TOTS L’EXTERNALITZACIÓ DE COMERCIAL!!!

Per a molts de vosaltres Twitter és aquesta pijada tecnològica que entusiasma als modernets i que serveix per poca cosa més que perdre el temps llegint frases tontes. Però la veritat és que és molt més que això: Twitter permet ajuntar esforços i fer-los arribar allà on són més efectius i de manera molt més eficient que les mobilitzacions tradicionals. Per exemple, si, hipotèticament -je!-, aconseguíssim que tota la plantilla de TV3 es manifestés per Barcelona fins a la plaça Sant Jaume, encara que vinguessin força família i amics, passaria el què passa amb la majoria de manifestacions de pocs milers de persones: ens veurien la Guàrdia Urbana, els Mossos, els que passen amb moto i els quatre que llegeixen la premsa estrictament digital, i la mobilització quedaria oblidada en poques hores.

En canvi, aquestes mateixes persones, fins i tot moltes menys, cadascuna a casa seva o on vulgui, podem, amb el Twitter i amb molt menys d’esforç i sacrifici, donar a conèixer, en poca estona, la nostra lluita a milers i milers de persones. I encara millor, també podem fer arribar molta pressió directament a la butxaca -llegeixi’s mòbil- dels màxims responsables de la situació, els que habitualment es queden als despatxos i envien esbirros a rebre els nostres comunicats al final de les mobilitzacions. És un escarni massiu, net i polit, però efectiu, molt efectiu.

Perquè us expliquem tot això? Doncs perquè a TV3 tenim un “BATALLÓ TUITAIRE” que, de tant en tant, bombardeja l’espai virtual per divulgar i estendre la lluita per la supervivència del servei públic que prestem.

ENCARA SOM POQUETS I PER AIXÒ US DEMANEM QUE US HI APUNTEU.

Per experiència pròpia us podem dir que aquestes “MANIFESTACIONS AL TWITTER” són molt divertides, creatives i fins i tot terapèutiques, perquè et permeten, durant una estona, viure en comunitat virtual i anar descobrint l’enginy dels companys, a més de detalls sorprenents del nostre conflicte. I encara més important: la satisfacció de saber que centenars, milers de persones veuen els nostres “slogans” i llegeixen les nostres informacions, i se les reenvien entre ells i les estenen arreu, i que els enemics, adversaris o com vulgueu dir-los, ho saben, perquè en reben directament l’impacte de manera detallada.

AFEGEIX-TE AL BATALLÓ TUITAIRE DE TV3!!! 
Podeu afegir-vos-hi a través dels grups de telegram i/o whastapp que ja estan creats, o bé, si us és més fàcil, podeu enviar un correu a batallotv3@gmail.com per rèbrer tota la informació per convertir-se en un expert tuitaire i, periòdicament, les instruccions per a cada acció concreta.

2 pensaments sobre “MANIFESTEM-NOS AL TWITTER!!! ATUREM ENTRE TOTS L’EXTERNALITZACIÓ DE COMERCIAL!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s