Milers de ciutadans signen en defensa de TV3 i Catalunya Ràdio, públiques i de qualitat

Imatge

“Cua”. “Això és un no parar”. “Girona a tope”. “A Esplugues, una canya”.

Expressions i paraules com aquestes han precedit el gran resultat de la recollida de signatures en defensa de TVC i Catalunya Ràdio: unes 15.000 persones ens han donat el seu suport durant la jornada d’avui amb les seves signatures, i també han participat fent-se una fotografia en el marc de la iniciativa “Vols sortir a la televisió?”.

Vic, Granollers, Terrassa, Olesa, Vilanova i la Geltrú, Esplugues de Llobregat,  Barcelona, o Sabadell són només alguns de la vintena d’indrets on s’han instal·lat taules o bé s’hi han desplaçat voluntaris per recollir signatures carpeta en mà.

Des del tímid inici de la jornada, amb la posada en marxa de les taules, s’han anat reportant les xifres amb missatges breus, concisos. Però a partir del migdia, els comentaris dels voluntaris han començat a transformar-se en missatges farcits de signes d’admiració, icones d’alegria i paraules emocionades per la bona acollida que han tingut entre la gent.

La plaça Catalunya de Barcelona, un dels punts més concorreguts durant el dia de Sant Jordi, ha rebut la visita d’algunes cares conegudes com els actors de la sèrie “Polseres vermelles” i els membres del grup Lax’n’Busto, que hi han deixat la seva rúbrica.

Davant d’alguna taula, la gent ha arribat a fer cua per poder signar. En altres casos, els voluntaris que carpeta en mà passejaven pel carrer per captar el seu suport, s’han trobat que la gent els anava a buscar per col·laborar-hi. Entre els milers de signatures s’han descobert històries particulars com la de l’Angelo, un jove portuguès estudiant de Medicina que fa cinc anys que viu a Catalunya i parla perfectament el català. També s’ha acostat un noi basc que ha explicat que ha après català en un any veient TV3.

Aquestes i altres anècdotes han fet que les persones implicades en la defensa de la ràdio i la televisió públiques s’hagin sentit enormement amb suport en la seva lluita.

L’enhorabona a tothom! Gràcies a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s