Als que ho heu fet possible, gràcies!

Els treballadors de TVC i Catalunya Ràdio estem implicats a difondre un missatge als nostres conciutadans:

Gràcies per fer de TV3 una televisió de tots. Ara depèn de tots que això no canvïi.

El missatge és clar, precís, contundent, però no haguéssim pogut fer-lo extensiu a tot el públic sense la col·laboració desinteressada d’alguns dels personatges més destacats de la nostra vida social i cultural. Perfils molt diversos. Joves i grans. Professionals dels mitjans de comunicació. Alguns que han crescut a la nostra cadena. D’altres que han trobat un lloc per enriquir part de la seva trajectòria. Però també hi han volgut participar gent implicada amb la lluita social, actors, esportistes, escriptors, metges, jutges, músics, cuiners i un mag!

Tots ells han participat en el rodatge d’un vídeo titulat “Ets part de la meva vida” que corre per xarxes, correus electrònics i altres mitjans. La peça és una crida a la població a acostar-se el dia 12 de maig al Moll de la Fusta de Barcelona per participar en un acte festiu i reivindicatiu. Un acte que vol ser una finestra oberta a la ciutadania perquè pugui expressar el seu suport a TVC i Catalunya Ràdio.

Uns mitjans públics que com bé s’explica a la Carta oberta dels treballadors de TVC als ciutadans de Catalunya són perillosament sensibles a les decisions polítiques i econòmiques que es puguin prendre en aquest context de crisi i que definiran sens dubte el futur d’aquests i de la resta de la indústria audiovisual i cultural catalana que depèn de TVC com a motor econòmic del sector.

No s’ha d’oblidar que TV3 és un model d’èxit amb anys, diners i esforços de tots plegats, que ens ha dut al lideratge absolut. És vital preservar-lo.

No s’ha d’oblidar que les bases fundacionals de TVC i Catalunya Ràdio contemplen certes obligacions que s’intenten acomplir dia a dia amb encerts i errors:

  • continuar sent plural, informar amb rigor, independència i proximitat.
  • continuar sent fidel a la nostra llengua i al nostre territori.
  • continuar formant part d’un projecte comú de compromís i solidaritat.
  • i també a continuar sent líder en qualitat i en audiència.

I el més important. No s’ha d’oblidar de cap manera (citant de nou la carta dels treballadors de TVC) que els mitjans de comunicació són una garantia ciutadana essencial per a la democràcia. I els públics tenen l’obligació de preservar els principis democràtics per sobre de tot. Una ciutadania informada amb rigor i entretinguda amb qualitat no hauria de ser cap luxe, sinó una prioritat en un país democràtic i lliure.

Gràcies a tots per ser-hi sempre. Esperem ser-hi sempre per poder-vos agrair la vostra confiança amb la nostra feina.

Les persones que han col·laborat en el vídeo són:

 Llista de col·laboradors

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s