Festa reivindicativa al Moll de la Fusta. Com podeu arribar-hi?

El diumenge 12 demaig, els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio celebrem un acte reivindicatiu en defensa de la ràdio i la televisió públiques, davant de les futures retallades que podrien patir i que posarien en perill el model dels mitjans públics.

L’acte, que és gratuït i obert a tothom, se celebrarà al Moll de la Fusta de Barcelona. Per arribar-hi teniu moltes opcions.

Per poder-vos arribar al lloc de la festa, us recomanem que utilitzeu el transport públic que ens ofereix moltes alternatives.

Una de les més opcions més pràctiques és el metro. La parada més propera és la de Drassanes, de la línia 3. Tot i que també podeu arribar-hi amb la línia 4, baixant a les parades de Barceloneta o de Jaume I.

Recordeu també que hi ha unes quantes línies d’autobús tenen parada en aquest indret de la ciutat.

Per als que vingueu de fora de Barcelona, recordeu que podeu acostar-vos fins a l’estació de França, que és la més propera al Moll de la Fusta, a més de l’arc de Triomf i la plaça Catalunya.

Finalment, els que preferiu el transport privat, hi ha un aparcament municipal (de la xarxa BSM) ben a prop del Moll, a part d’altres indrets.

Tots aquestes recomanacions les podeu veure plasmades en aquest mapa:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s