Impressionant xifra de signatures recollides al parc de la Ciutadella i breu trobada amb el president Mas

Avui s’ha assolit la xifra de gairebé 2.500 signatures recollides al parc de la Ciutadella de Barcelona, coincidint amb la celebració de la Tamborinada. El gran flux de gent ha facilitat moltíssim la tasca als companys de TV3 i Catalunya Ràdio que, segons ens han explicat, la predisposició de la gent que era al parc avui ha estat boníssima i, de nou, s’han endut una nova mostra de suport de molts ciutadans anònims.

A més de demanar el suport de la gent, també s’ha repartit un tríptic que indica quin és el cost de TV3 i Catalunya Ràdio per a la butxaca del ciutadà, i una piruleta. El repartiment d’aquesta llaminadura s’ha fet per explicar que el cost diari de TVC i Catalunya Ràdio, s’equipara al d’aquest caramel: 10 cèntims al dia.

mas

Un dels receptors del tríptic i la llaminadura ha estat el president Artur Mas, que ha assistit a la Tamborinada. En l’instant en què se li ha entregat, se li ha recordat que pot reunir-se amb els representants dels treballadors per parlar del que creguin oportú.

El nombre de signatures recollides en grans jornades, però també amb accions més modestes organitzades durant aquestes últimes setmanes, està donant un resultat molt positiu, que si més no ens anima a seguir lluitant en el que creiem: en la defensa d’un model de ràdio i televisió públiques que podria veure’s afectat greument per les possibles futures retallades de pressupost que aplicaria el govern.

Us deixem l’enllaç a l’àlbum de fotografies fetes avui: https://plus.google.com/photos/100597752996797180851/albums/5884924131675685137

Gràcies a tots! Als que heu participat en la recollida de signatures, ja sigui demanant-les, ja sigui signant. Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s