Protesta contra la possible externalització d’un departament de TVC

IMG-20130605-WA0003

“Externalització, no!” Aquest ha estat el lema central de la concentració convocada pel comité d’empresa de TVC i que ha tingut lloc aquest matí a les instal·lacions de TVC, com a mostra de rebuig a les informacions que apunten que el Consell de Govern de la CCMA està estudiant l’externalització del departament de Comercial de TVC.

IMG-20130605-WA0001

La convocatòria ha aplegat uns 500 treballadors que com a acte de protesta, s’han dirigit a la sala on la comissió negociadora del Conveni estava reunida. Els treballadors han entrat i sortit de la sala en fila silenciosament i tranquil·la amb pancartes contra l’externalització.

Segons sembla, la decisió sobre l’externalització del departament de Comercial podria prendre’s abans del mes de juliol i ja hi hauria diverses empreses interessades en participar al concurs públic que es convocaria en aquest sentit. Entre elles, el grup Godó, el grup Zeta i el grup Planeta.

El procés d’externalització podria suposar l’inici del desmantellament dels mitjans de comunicació públics. Un procés que s’interpretaria com un nou atac a un servei públic i la posada en perill del model de televisió i ràdio públiques. Un fet que hem anat denunciant aquests últims mesos amb nombroses i diverses accions, en les quals hem rebut el suport d’un gran nombre de ciutadans en defensa de TVC i Catalunya Ràdio.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s