Absència imperdonable en una cita crucial. Una nova forma de manca de respecte

L’absència dels representants de la direcció de l’empresa a la reunió de la comissió negociadora que havia de tenir lloc avui als estudis de TVC, ha estat el motiu que ha donat peu a la convocatòria del Comitè d’Empresa per fer un acte de protesta.

20130614_103900

La cancel·lació de la reunió  respon al  fet que aquest dimecres, el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart, va donar unilateralment per trencades les negociacions amb els comités d’empresa de TVC i Catalunya Ràdio, després d’anunciar un acomiadament col·lectiu de 312 treballadors de la Corporació.

L’acció de protesta ha consistit en una concentració en què s’ha explicat que la direcció no ha respectat el fet que aquest anunci del trencament de les negociacions s’hauria d’haver fet en la reunió d’avui, i no pas en la reunió d’urgència celebrada dimecres a la seu de la corporació.

20130614_104741

A continuació, els treballadors concentrats ens hem dirigit a la sala on habitualment se celebraven les reunions d’aquesta comissió per escenificar que els representants dels comités no han faltat a la cita; al contrari dels representants de la direcció.

189121_415716301875985_1005149586_n

La protesta ha acabat fent un gran rebombori al costat del Plató 2 on en aquells moments el programa “Els Matins” emetia en directe, per a fer-nos sentir.

20130614_110633-1

Això ha permés fer visible un cop més el nostre descontentament i la nostra preocupació per les decisions que el consell de govern de la corporació està prenent, sense comptar en cap cas amb l’opinió i les propostes de millora de gestió de l’empresa fetes pels comités de TVC i Catalunya Ràdio. Unes propostes que es concretaven en fórmules d’estalvi per adaptar-se a la delicada situació econòmica de les finances catalanes, i a la vegada, evitar decisions dràstiques com la que ha aprovat Convergència i Unió amb els seus vots a favor de l’ERO a 312 persones que treballen a la Corporació. Una decisió que està en la línia d’un més que probable desmantellament de TVC i Catalunya Ràdio, com a serveis públics que són, i que com a tals, pertanyen a la ciutadania.

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/gent-i-tv/una-protesta-contra-lero-tv-3-sent-directe-els-matins-2418008

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s