Vestiu-vos de vermell i acompanyeu-nos al Parlament i a la Plaça de Sant Jaume

samarretaAvui dilluns dia 17 de juny us convidem a acompanyar-nos a les 17h, a concentrar-vos al Parlament de Catalunya  mentre alguns dels nostres companys fan el lliurament a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, de les 76.000 signatures recollides durant aquest últim mes i mig per diversos punts de Catalunya.

S’entregarà en mà a de Gispert el testimoni del recolzament que han donat 76.000 persones a la defensa de TVC i Catalunya Ràdio davant del temor al desmantellament al que estan exposats els dos mitjans.

Posteriorment, i per fer més visible la nostra preocupació,  ens traslladarem a les 19h a la plaça de Sant Jaume per continuar la nostra protesta. Allà esperem que ens hi acompanyin altres companys de professió que han quedat greuement afectats per les inclemències de la crisi econòmica que tant ha afectat aquest i altres sectors.

El temor al desmantellament de TVC i Catalunya Ràdio com ha mitjans públics ha començat a fer-se realitat amb l’anunci de l’ERO a 312 treballadors de l’empresa anunciats aquest dimecres passat pel president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart. Una decisió que recordem s’ha pres amb els vots a favor dels consellers de la corporació nomenats per Convergència i Unió, i el propi president.

Però és a que a més d’aquest ERO, no podem oblidar que molts professionals del sector de l’audiovisual i el periodisme que treballaven per TVC o Catalunya Ràdio, han perdut també la seva feina amb la recissió de contractes que s’han anat executant durant aquests últims anys.

Les retallades en les aportacions públiques a TV3 i Catalunya Ràdio entre els anys 2010 i 2012 tripliquen, en percentatge, la reducció que han sofert els pressupostos generals de la Generalitat en el mateix període. I per a aquest any 2013 encara les volen retallar un 14% més. Si, finalment, ho fan, els pressupostos dels mitjans públics s’hauran reduït un 35% en els últims tres anys.

Vestiu-vos de vermell per acompanyar-nos en aquesta protesta contra el desmantellament de TVC i Catalunya Ràdio i del sector públic en general, així com a tots els companys de professió que s’han vist greument afectats per la crisi. Una afectació que recordem és un atac constant al dret a la informació del ciutadà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s