77.000 GRÀCIES!

Els treballadors i treballadores de la ràdio i la televisió públiques de Catalunya volem expressar el nostre agraïment i refermar el nostre compromís amb les 77.000 persones que ens han donat el seu suport i la seva firma per al document que avui hem lliurat a la presidenta del Parlament.

Avui hem sentit més que mai que “Tots som TV3” i “Tots som Catalunya Ràdio”. Ens han acompanyat al Parlament les paraules d’afecte, de suport i de confiança que hem rebut de cadascun de vosaltres, ciutadans i ciutadanes de Montblanc, de Cornellà, de Girona, de Lleida, de Granollers, de Terrassa, de Vic, de Falset, de Vilafranca…de tots aquests llocs, i de molts altres, on aquests dos mesos ens hem presentat a demanar un tracte digne per als mitjans públics catalans.

Són 77.000 firmes, i podrien ser moltes més; no hem tingut temps d’arribar a tothom. Hem recollit les signatures sota la pressió del temps que se’ns escapava,  i en el context d’una insòlita campanya de desprestigi i menyspreu que el nostre propi govern i els directius de les nostres pròpies empreses, nomenats per aquest govern, han fet contra nosaltres.

Tot i això, la immensa majoria de les persones a qui hem demanat la seva firma han signat convençuts, orgullosos i preocupats pel futur d’una ràdio i una tele que estimen i volen continuar sentint seves. Perquè som els mitjans de tots; perquè garantim el futur del català; perquè volen que els seus fills visquin en un país normal; perquè oferim programes de qualitat, competitius i d’interès públic; perquè som líders en un entorn cada cop més competitiu. Perquè cap altra ràdio i cap altra televisió poden assumir el compromís d’informar sobre tots i cadascun els racons del país com TV3 i Catalunya Ràdio estan obligades a fer.

Lliurant avui aquestes firmes a la nostra màxima institució de govern complim el compromís amb els firmants, i ho fem en un moment en què sentim més amenaçada que mai la continuïtat del model d’èxit que han representat fins ara la tele i la ràdio públiques catalanes. Perquè a ningú se li escapa que la tele i la ràdio la fem les persones, i que sense els recursos humans i tècnics necessaris, de cap manera podrem continuar gaudint d’aquest model -construït amb esforç al llarg de trenta anys i pagat entre tots- que ha garantit l’èxit, la qualitat i la competitivitat del nostre servei públic de ràdio i televisió.

Gràcies a tots. Sapigueu que les firmes han arribat al seu destí, i que la vostra voluntat no pot ser obviada. L’èxit de la recollida ens enorgulleix i ens fa sentir encara més compromesos amb la nostra feina. I, per favor, feu-nos sentir que continuem comptant amb el vostre suport: ara el necessitem més que mai.

Els treballadors i treballadores de TV3 i Catalunya Ràdio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s