Protesta davant la seu de CDC contra l’ERO a 312 persones

Més de mig miler de treballadors s’han concentrat aquesta tarda davant la seu de Convergència Democràtica de Catalunya, al carrer Còrsega de Barcelona en una nova mostra d’enuig i indignació per l’ERO que es podria començar a executar en un termini de 30 dies.

La protesta i la vaga de dues hores fetes avui, s’han organitzat el mateix dia en què la direcció de TV3 ha lliurat la documentació al comité d’empresa – el comité de Catalunya Ràdio no s’ha presentat a la reunió perquè han demanat fer-ho en la seva pròpia seu -sobre aquest expedient de regulació de que podria arribar afectar a 249 persones, en el cas de TVC i a 58 treballadors de Catalunya Ràdio. A banda, també s’acomiadaran persones que treballen en el sí de la CCMA, fins a sumar 312 acomiadats.

El lloc de la protesta no s’ha fet públic fins una estona abans de la concentració per aconseguir un efecte sorpresa i evitar algun impediment per arribar fins la seu de Convergència. La tria del lloc respon al fet que Convergència i Unió va ser la única formació política que té representació en el consell de govern de la CCMA, que va votar a favor de l’ERO. A diferència del PSC i el PP, que hi van votar en contra.

Comença un període dur i intens per al comité d’empresa en el procés de negociació, i també per als treballadors de TVC i Catalunya Ràdio que es veuen abocats a una espera tensa i ingrata. Tot i això, les accions de protesta i mobilitzacions no minvaran en pro de la defensa dels mitjans públics que ja fa temps que estan sent agredits i ara podrien patir l’estocada més dura i definitiva, deixant el seu futur com a mitjans públics exposat a una enorme incògnita que no fa presagiar res de bo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s