Homs instat a escoltar

El conseller de Presidència, Francesc Homs ha accedit avui a reunir-se amb un grup de representants dels treballadors de TVC per escoltar les seves inquietuds i propostes de gestió de TVC amb l’objectiu de defensar el model públic de mitjà de comunicació que representa TV3, que està clarament en perill amb les constants retallades que pateix fa anys i amb la presentació de l’ERO que pot arribar a afectar fins a 249 llocs de treball (a més dels 58 a Catalunya Ràdio i els de la CCMA). Un ERO que ha estat el resultat de la negociació entre comité d’empresa i direcció en el marc d’una comissió negociadora, en què el comité no ha tingut la possibilitat d’exposar  propostes que volien evitar l’ERO i garantir el futur de TVC.

La trobada amb el conseller podria tenir lloc la propera setmana.

L’acceptació per part d’Homs de reunir-se amb aquests representants s’ha produït aquest matí durant un nou acte de mobilització que ha tingut lloc als estudis de Sant Joan Despí. La protesta ha estat esperonada per la incertesa, la preocupació i la indignació dels que treballem a TVC pel futur del mitjà i del nostre futur com a professionals.

Us deixem l’enllaç a la conversa sencera amb els treballadors

L’acció s’ha dut a terme aprofitant l’entrevista que el conseller concedia al programa “Els Matins” i ha constat de dues parts. Donar “la benvinguda” al conseller fent-li un passadís en el seu trajecte a peu fins el plató d'”Els matins”, amb tot de gent vestida amb samarretes vermelles i amb altres elements reivindicatius i tots en silenci absolut. La segona part ha estat el comiat del conseller, que ha hagut de sortir del plató obrint-se pas de nou per un passadís de gent fins el seu cotxe. Ha estat just abans que Homs es fiqués al cotxe, quan alguns treballadors han conversat breument amb ell i en l’intercanvi d’impressions ha acceptat reunir-se amb alguns representants, entre els quals hi haurà també membres del comité d’empresa.


Recull de documents gràfics de l’acció

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s