El nostre missatge arriba a més de noranta mil persones

Ahir la nostra reivindicació en defensa de TV3 i Catalunya Ràdio va arribar a més de noranta mil persones més.

La fita es va aconseguir ahir durant el Concert per la Llibertat celebrat al Camp Nou (i la seva transmissió en directe per TV3) amb la col·laboració d’alguns artistes que d’alguna manera o altra van fer referència al perill que corren les retallades en els serveis públics en general, i dels mitjans de comunicació públics en particular.

Alguns artistes van vestir les samarretes vermelles que reivindiquen que “sense mitjans públics no hi ha democràcia” o les que expressen la defensa sense matisos de TVC.

D’altres, van donar el seu suport durant els seus breus parlaments, referint-se literalment a la defensa dels mitjans públics com a elements imprescindibles per a garantir el futur de la llengua i la cultura catalanes. Objectiu aquest amb el que el govern s’omple la boca. El mateix govern que està posant contra les cordes la viabilitat d’un model de televisió i ràdio públiques que s’ha demostrat efectiu i impecable en les funcions que tenen adjudicades com a tals.

La intervenció de Màrius Serra

Agraïm profundament la col·laboració de Màrius Serra, Gerard Quintana, Lídia Pujol, Cesc Freixas, la Companyia Elèctrica Dharma, Brams, Pau Alabajos, entre tants d’altres que van ser a l’escenari.

Avui, un dia després, en Lluís Danés, responsable de la direcció artística i escenogràfica de l’esdeveniment juntament amb Gerard Quintana, ens fa arribar aquest missatge: “Per mi és un plaer i un orgull posar tota la creativitat que pugui tenir al servei de la llibertat del meu país! Molts ànims amb la vostra lluita, que també és la meva! Força! (…) Abraçada forta als companys de la ràdio i la tele pública!!!”

La tasca de difusió va ser rematada amb la penjada d’algunes pancartes per tot el Camp Nou, en defensa dels serveis públics i de TV3 i Catalunya Ràdio, amb la col·laboració d’alguns companys de TV3 que van aprofitar l’avinentesa.

Gràcies a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s