Suport incondicional a TV3

TV3 i els seus treballadors reben mostres de suport incondicional des de diversos estaments polítics, socials i des del carrer. Això és un fet.

La mostra que això és indiscutible és el suport que avui hem rebut de Joan Herrera, d’ICV i David Fernàndez, de la CUP durant la seva visita avui a les instal·lacions de TVC.

david fernàndez                  joanherrera

Joan Herrera ha concedit una entrevista al programa “Els matins” i en sortir ha conversat durant uns minuts amb un grup de treballadors que l’esperaven per exposar-li la situació que viu TVC, un cop presentat l’ERO. Una conversa que posteriorment també s’ha mantingut amb el líder de la CUP, David Fernández que ens ha animat en la nostra lluita i en la nostra mobilització per aturar l’ERO i salvar TVC de noves retallades que suposaran un cop duríssim al model de televisió pública.

Per a Joan Herrera, el govern s’està carregant una estructura d’estat, mentre que David Fernàndez, a més de mostrar-se solidari amb la nostra causa, ha insistit en cal continuar amb la lluita social.

Tots dos s’han deixat fotografiar amb les samarretes reivindicatives en favor de TV3 com a senyal de suport a Televisió de Catalunya i els seus treballadors.

Us deixem el vídeo de la conversa amb Joan Herrera, David Fernàndez i les paraules de Teresa Forcades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s