La viabilitat d’una empresa s’ha de buscar des de l’acord i no des de la imposició. Joan Carles Gallego, secretari general CCOO

Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO a Catalunya ha mostrat avui el seu suport als treballadors de TVC en la seva defensa de la televisió pública i contra l’ERO que s’ha posat damunt la taula per part de la presidència de la CCMA, amb el vist-i-plau de Convergència i Unió.

Gallego ha estat avui als estudis de Sant Joan Despí per oferir una entrevista al canal 3/24 a l’espai “L’entrevista del diumenge” per fer balanç del primer any des de l’entrada en vigor de la reforma laboral que segons ell ha suposat un augment del nombre d’acomiadaments i un increment en un 74% els expedients de regulació, a més de la pèrdua de drets i condicions de treball als treballadors.

Durant l’entrevista Gallego ha recalcat la idea que la viabilitat de l’empresa s’ha de buscar des de l’acord entre l’empresa i els treballadors, amb totes les dades sobre la taula, i no pas des de la imposició. Una idea que des d’aquí volem destacar tenint en compte que durant la negociació prèvia a la presentació de l’ERO, la direcció de la CCMA no va prestar-se a negociar en cap sentit amb el Comité d’Empresa de TVC, i no va ser transparent a l’hora d’oferir dades i informació sobre l’empresa. Unes dades que eren imprescindibles per buscar un pla de viabilitat sense sacrificar llocs de treball, que el comité ha perseguit sempre.

Us afegim l’enllaç a l’entrevista i un resum d’aquesta del lloc web 324.cat:

http://www.324.cat/noticia/2147073/economia/El-primer-any-de-reforma-laboral-ha-comportat-mes-acomiadaments-i-la-judicialitzacio-dels-conflictes-segons-CCOO

gallegoDesprés de l’entrevista,  s’ha trobat amb un grup de treballadors que l’esperaven a la redacció i hi ha conversat breument. Gallego ha afirmat que li sembla “absurd” que es vulgui executar un ERO a TVC i Catalunya Ràdio. Per fer més evident el seu recolzament, s’ha prestat a ser fotografiat amb la samarreta en defensa dels mitjans públics, tal i com estan fent tants d’altres personatges destacats de la vida política, social i cultural del nostre país, en les darreres setmanes.

 

Vídeo de la conversa de Gallego amb els treballadors de TVC:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s