249 acomiadaments. 249 creus

Plantar 249 creus als jardins de TV3 com a metàfora dels 249 acomiadaments previstos en l’ERO que la direcció vol aplicar. Aquesta ha estat una acció que han dut a terme els treballadors de TVC per fer visible el que suposaria l’acomiadament massiu.

Recordem però, que aquestes no serien les úniques “víctimes” de l’aprimament del pressupost que TV3 ha patit aquests últims anys. Centenars de persones han vist com se’ls rescindia els seus contractes com a col·laboradors, empreses proveedores, petites productores, el mercat audiovisual català en general que tenia en TV3 el motor principal de l’engranatge.

Abans de l’acció s’ha celebrat una nova assemblea en què el Comité d’Empresa ens ha explicat com s’està desenvolupant el procés de consultes sobre l’ERO per intentar calmar les incerteses dels treballadors. Posteriorment s’ha votat la celebració d’algunes mobilitzacions per la setmana entrant. Unes mobilitzacions per seguir amb la línia de pressió i aconseguir aturar el procés i tornar a una taula de negociació on el Comité d’Empresa pugui exposar les alternatives de gestió de l’empresa evitant una mesura tan dramàtica com és un ERO.

Us deixem l’enllaç a l’àlbum de fotografies de la clavada de creus blanques als jardins de TVC:

https://plus.google.com/photos/100597752996797180851/albums/5899408529917607569

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s