PROTESTA DAVANT DE CATALUNYA RÀDIO I A LA SEU DE PRICE WATERHOUSE

ImatgeImatgeCentenars de companys hem aprofitat les tres hores de vaga del matí per marxar, tot just a quarts d’onze, cap a Catalunya Rádio. Omplint uns quants vagons de tramvia i sota un sol de justícia ens hem arribat a l’emissora germana, on els treballadors ens esperaven. Aquest matí les sessions de negociació sobre l’ERO es feien a Catalunya Ràdio, i hem intentat -amb crits, xiulets i picant de mans- que sabessin que estem pendents del que fan.
Poc despres hem enfilat, tallant educadament el lateral de Diagonal, cap a l’edifici on hi ha Price Waterhouse, i hem entrat al gran pati interior. Els treballadors dels nombrosos despatxos situats a l’edifici miraven per les cristalleres interiors, en silenci, hem fet una escampada de papers i enganxines i hem corejat uns quants crits i càntics de protesta. La majoria dels concentrats hem pujat després per l’escala interior, sense violència de cap mena, per mostrar quan de prop podem ser d’ells i que civilitzats que som… Fins i tot quan s’exerceix contra nosaltres la màxima violència. No ha faltat un delicat record a les mares dels directius de Price Waterhouse.
A la porta de l’edifici, quatre furgons d’antidisturbis dels mossos vigilaven la sortida. Els hem acomiadat alegrement amb les mans, hem creuat  pacíficament la Diagonal -on alguns conductors han pitat el seu suport- i de nou a la tele, en tramvia i -no faltaria més- pagant els bitllets, que per això estimem els serveis publics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s