Els treballadors de TVC ratifiquen el preacord sobre l’ERO

Avui s’ha celebrat el referèndum entre els treballadors de TVC per ratificar o rebutjar el preacord al que van arribar dimarts passat el comité d’empresa de TVC i la direcció sobre el Procés d’Acomiadament Col·lectiu (o ERO).

20130802_115304

Més avall us adjuntem el comunicat que ha tramès el comité d’empresa en conèixer els resultats de la votació. Una votació que s’ha fet amb unes butlletes que per una cara duia impresa la pregunta a respondre pel treballador i per l’altra, la carta que van fer pública ahir el grup de treballadors  que quedaran afectats per aquest PAC a partir del proper mes de setembre.

Comunicat del Comité d’Empresa de TVC:

RESULTATS REFERÈNDUM 

Avui s’ha celebrat a Televisió de Catalunya el referèndum entre els treballadors. La plantilla ha mandatat al Comitè d’empresa a ratificar el preacord a què es va arribar en el procés de consultes sobre el Procediment d’Acomiadament Col·lectiu. 

La participació ha estat alta, d’un 58’37% i s’ha fet també via Internet per les persones que ja eren de vacances o no es podien desplaçar a les instal·lacions de Sant Joan Despí o a les seus de diverses delegacions.

El resultat ha estat de: 

956 vots favorables

119 vots contraris

128 vots en blanc

4 vot nuls

El Comitè d’empresa valora molt positivament el resultat, que demostra la voluntat de la plantilla d’aturar uns plans d’acomiadament pitjors que els del preacord, i que afectaven de ple la capacitat productiva i el model d’èxit de TVC.

El referèndum que s’ha fet després que la plantilla conegués la voluntat dels treballadors directament  afectats, s’ha organitzat com una mobilització més en contra de la direcció, tant de TVC com de la CCMA.

Unes direccions que sempre s’han mostrat distants i alienes a cap complicitat amb els representants dels treballadors, i que ara ha quedat qüestionada per la derrota del seu PAC inicial, que significava l’inici del desmantellament del servei públic que representa TVC.

Com han dit els companys obligats a deixar l’empresa, “fem-los fora!”.

 Tots som TV3. Defensem-la

Sant Joan Despí, 2 d’agost de 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s