Xerrades informatives de la Comissió de Cogestió de TV3

20130725-escales-parlamentLa Comissió de Cogestió de TV3 ha fet avui dues xerrades per informar de com avança la proposta del nou model empresarial per a TV3 i per a la CCMA. Les sessions, obertes al debat amb tots els treballadors, s’han fet les 13.00 i a les 15.00 a l’auditori del CEI. La comissió ens ha fet arribar aquest missatge.

El model de cogestió proposat es basa en el model alemany i inclou la incorporació de representants dels treballadors al Consell de Govern de la CCMA i la creació de nous mecanismes de millora contínua i d’autoanàlisi del funcionament intern. També preveu que els treballadors participin en la definició de les línies estratègiques de futur dels mitjans públics.

El 25 de juliol, els membres de la Comissió de Cogestió de TV3 vàrem presentar el nou model als grups parlamentaris, que van acordar per unanimitat obrir un procés de reflexió conjunt i estable amb la participació d’experts en gestió empresarial.

L’endemà, el document es va presentar públicament al Col·legi de Periodistes en una taula rodona, en què van participar el director de l’Institut de Governança i Direcció Pública d’ESADE, Albert Serra; el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Àlvarez, i el secretari general de Comissions Obreres de Catalunya, Joan Carles Gallego.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s