DEPT.COMERCIAL DE TV3: MANIFEST ENVERS EL PROCÉS D’EXTERNALITZACIÓ

Davant de qualsevol altre qüestionament previ, ens agradaria que la Direcció de TVC i de la CCMA tingués en compte el lligam no només estrictament professional dels treballadors del Departament Comercial de TVC. Tots nosaltres estem en aquesta empresa per la contribució a uns valors socials i un compromís de reforçar, en la nostra mesura, una part important de la identitat de Catalunya. La publicitat a la nostra empresa també és servei públic, i així ho hem lluitat els seus treballadors, davant moltes vegades d’un mercat publicitari allunyat d’aquest precepte.
Els treballadors del Departament hem estat deixant alguna cosa més que les hores que hem estat treballant en aquesta empresa. Demanem que se’ns continuï permetent fer-ho.
Proposem l’aturada de la publicació dels plecs d’externalització i la creació d’una comissió amb els treballadors, i amb caràcter d’urgència, per poder donar resposta als nous objectius que planteja la Direcció, dintre de l’estructura de TVC. Al Departament Comercial hi ha bons professionals que podran donar respostes i alternatives, novedoses i creatives, amb almenys igualtat de condicions a altres empreses del sector.
Independentment de qualsevol possible solució, reclamem que la Direcció de TVC i de la CCMA respectin al màxim la nostra aportació al conjunt de l’empresa i permetin continuar formant part d’ella als treballadors i, en general, que respongui amb claredat i sense cap possibilitat de dubte per nosaltres, almenys en igual mesura a l’entrega mostrada durant els anys de l’existència del Departament.
Barcelona, 24 d’octubre de 2013

IMG_6423IMG_6422

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s