REBUIG TOTAL AL GOVERN DEL PARTIT POPULAR I SUPORT ABSOLUT ALS COMPANYS DE RTVV

El Comitè d’empresa de TVC volem manifestar el nostre rebuig total i absolut a la decisió anunciada pel govern valencià de tancar Canal 9, la Ràdio Televisió Valenciana.

Veiem aquest anunci com una exhibició descarada i insultant de falta de respecte vers la justícia i els tribunals per part del Partit Popular. Una falta de respecte que també dirigeix contra els serveis públics en general i els mitjans públics en particular, tant a les autonomíes on governa com a l’estat.

Considerem que el Govern popular valencià ha d’acatar la sentència i readmentre els treballadors i treballadores de RTVV acomiadats de manera nul•la. Recordem que la nul•litat de l’acomiadament també la va assenyalar el ministeri fiscal basant-se en la falta de criteris d’afectació i en la manipulació de les llistes d’afectats per tal d’acomiadar als treballadors per motius d’afiliació i proximitat política.

D’altra banda volem transmetre el nostre suport més sòlid als companys de Canal 9 i lamentem que hagin de viure un nou episodi de menyspreu i maltracte després d’anys de suportar el saqueig, el malbaratament i la devaluació dels mitjans públics.

Els companys de Canal 9 també tenen tot el nostre suport en les accions que ja estan fent en aquests moments contra les represàlies del govern del Partit Popular

Comitè d’empresa de TVC
Sant Joan Despí, 5 de novembre de 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s