AVUI, JORNADA DE VAGA A TV3

Contra l’externalització del departament Comercial de TVC i la privatització i desmembrament de TV3
 
Els treballadors de TVC afronten avui una jornada de vagues parcials en contra  la privatització de TVC. Els treballadors han rebut els plans de la direcció de la CCMA de privatitzar la gestió comercial de la publicitat com l’inici de la privatització de la televisió pública i nacional de Catalunya. Uns plans que compten amb el suport de CiU, PSC i PP des de dijous 7 de novembre, quan al Parlament van votar en contra d’una moció d’ERC que pretenia evitar aquesta externalització.
 
Ha quedat demostrat que la privatització de Comercial no suposa cap benefici empresarial per TVC, però sí que representarà un benefici per l’empresa que resulti adjudicatària, ja que rebrà la cartera de clients de TVC, així com un tipus d’informació sensible relacionada amb la programació i la producció que les cadenes de televisió acostumen a considerar informació confidencial.
 
La vaga d’avui s’ha convocat per afectar diferents torns i programació.

 
La primera aturada ha tingut un seguiment de més del 90%, ha durat 1 hora i 15 minuts, ha començat a les 13:30 i ha acabat a les 14:45, ha afectat el final del programa Els Matins, la totalitat del Telenotícies Comarques i ha provocat que el Telenotícies Migdia hagi començat un quart d’hora més tard. Tots els canals han emès, durant la vaga, la mateixa programació enllaunada i un rètol que informava que els treballadors de TVC estaven en vaga, tot i que no se n’indicava els motius.
 
Aquesta tarda, de les 18:00 a les 18:45, està prevista la segona aturada, que afectarà el final del programa Divendres. Al vespre hi haurà la tercera aturada, des de les 20:45 i les 21:15, la qual repercutirà a l’emissió del Gran Dictat i els primers 15 minuts del TN Vespre.  
 
 
Comitè d’empresa de TVC                                                                                                         
Sant Joan Despí, 19 de novembre de 2013

Un pensament sobre “AVUI, JORNADA DE VAGA A TV3

  1. Retroenllaç: Per fi: les “aturades parcials” a TV3 no només són anti-ERO | En més paraules

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s