Nova jornada de vaga a TV3 i Catalunya Ràdio

Ahir es va viure una nova jornada de vaga a TV3 i Catalunya Ràdio de 12 hores de durada per mostrar el desacord dels treballadors amb la nova proposta de retallades salarials per part de la direcció i en defensa del conveni col·lectiu que s’esgotarà aquest proper 31 de gener.

Durant la jornada es va celebrar una assemblea a les instal·lacions de TVC a Sant Joan Despí a la qual també es van incorporar els companys de Catalunya Ràdio. I segons algunes fonts el seguiment de la vaga va ser massiu, ratllant el 95%.

D’altra banda, es va convidar a participar-hi als treballadors de l’empresa adjudicatària Lavola, que gestiona la venda d’entrades i l’organització d’activitats de Cosmocaixa que estan en vaga indefinida. Tots ells podrien ser acomiadats en breu, després que s’hagi donat la concessió d’aquest servei a una nova empresa, Magma Serveis Culturals. Magma preveu prescindir d’aquests treballadors i contractar-ne d’altres per sous més misèrrims. Magma Serveis Culturals pertany als germans Duart, Artur i Albert, germans de l’actual president de la CCMA, Brauli Duart. La persona que està intentant executar les retallades salarials inassumibles a la CCMA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s