De nou, seguiment massiu de la vaga a TV3 i Catalunya Ràdio

La vaga duta a terme avui pels treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio, i que finalitzarà a les dotze de la nit, ha registrat un seguiment massiu d’un 95% de la plantilla, segons el Comité d’Empresa de TVC.
ccmaDurant el matí s’ha visibilitzat la vaga amb una concentració davant la seu de Catalunya Ràdio a l’avinguda Diagonal de Barcelona, i posteriorment, s’ha traslladat davant la seu de la CCMA a la Via Augusta. La concentració ha romangut davant la seu mentre representants dels comités d’empresa de TVC i Catalunya Ràdio s’han reunit breument amb el president de la CCMA, Brauli Duart. Una trobada que sembla ser no ha permès avançar en les negociacions en cap sentit. El matí ha acabat amb la tornada dels treballadors cap a Catalunya Ràdio on s’ha donat per acabada la concentració.
Us deixem la crònica gràfica de la jornada:
La vaga d’avui respon al malestar dels treballadors davant l’exhauriment del conveni col·lectiu i la imposició de noves retallades salarials que vol aplicar la direcció, que se sumarien a les retallades ja aplicades a tota la funció pública d’un 35%. Tot això sumat a la imminent externalització del departament Comercial de TVC, ens recorda que els mitjans públics de la Generalitat podrien estar en perill de ser desmantellats paulatinament.
Us adjuntem també el comunicat que ha elaborat avui el Comité d’Empresa de TVC per fer balanç de la vaga d’avui:
Més de 800  treballadors de TV3 i de Catalunya Ràdio s’han concentrat  aquest matí, amb pancartes, xiulets i sirenes, davant l’edifici de les emissores de la Generalitat amb motiu de la vaga de 24 hores que secunden  massivament  les plantilles dels dos mitjans. Els concentrats s’han manifestat tallant el trànsit de l’Avinguda Diagonal en els dos sentits de la marxa, i s’han assegut a la calçada durant un quart d’hora.  
 
Després s’han adreçat a la seu de la CCMA,  a la Via Augusta, on hi havia desplegats Mossos d’Esquadra, i una delegació del Comitè d’empresa ha accedit a l’edifici per reunir-se amb el President del Consell de la Corporació.  Mentrestant, els treballadors han tallat el trànsit a la cruïlla de Ganduxer amb la Via Augusta. 
 
La protesta es fa contra les noves retallades salarials que vol imposar la direcció de la CCMA i contra la fi de la vigència de l’actual Conveni, que la direcció no vol prorrogar més enllà de demà. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s