TV3 de nou en vaga

Els treballadors de TV3 duen a terme una nova vaga des de les dotze del migdia fins les dotze de la nit.

Així es va decidir en l’assemblea celebrada divendres 31 de gener, després que es donessin per acabades les negociacions sobre la proposta de noves retallades salarials i sobre el conveni col·lectiu que expirava aquell mateix divendres.

Tal i com explica el Comité d’Empresa de TVC en un comunicat els mitjans de comunicació “el desacord entre les parts l’ha provocat la pretensió de la direcció de la CCMA de conseguir un compromís dels representants dels treballadors per entrar a negociar que la retallada salarial plantejada pel President de la Corporació, Brauli Duart, afecti forçosament els concepte de salari base i l’antiguitat (triennis). Els representants del Comitè d’empresa han reiterat la seva disposició a tractar de mesures d’estalvi en diferents conceptes, però no ha acceptat la condició de la direcció, donat el seguit de retallades salarials i laborals a les plantilles de TV3 i CR”.

Per la seva banda, Catalunya Ràdio va fer vaga de nou afectant tota la programació habitual, i per primer cop, la transmissió radiofònica de Joaquim Maria Puyal del partit del Barça – València.

Finalment, demà dilluns 2 de febrer, anirà a la vaga a partir de les 12 del migdia i fins les dues de la matinada.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s