Comunicat del Comité d’Empresa de TVC després de l’assemblea multitudinària celebrada ahir

“La direcció pretén acabar per sempre amb el conveni de TVC”
 
 La direcció planteja un escenari que, a més d’eliminar la ultraactiviat del Conveni de TVC, pretén eradicar-lo definitivament. La direcció de la CCMA ens ha comunicat avui que als treballadors de TVC i Catalunya Ràdio, a partir de l1 de febrer, ens és d’aplicació el II ConvenioColectivo de la Industria de la Producción Audiovisual.
  
 També ens ha traslladat que a partir del 20 de febrer s’inicia un procés de modificació substancial de les condicions de treball, de caràcter col·lectiu, i que mentre aquest procediment no acaba ens seguiran aplicant les condicions laborals que teníem establertes.
 
 Això no és el mateix que ens va dir divendres: que donava per acabada la ultraactivitat del Conveni de TVC i que, mentre no s’acabessin els tràmits d’un nou procés negociador, ens serien d’aplicació les mateixes condicions laborals disposades en el Conveni.  
 
La direcció, doncs, pretén establir a TVC un nou conveni a partir del conveni estatal, que és la mínima expressió pel que fa a les condicions laborals i salarials dels treballadors.
 
 Després de consultar amb els assessors legals us informem que fins que no disposem de la informació que ens han de lliurar a l’inici del procés de modificació substancial, és a dir, el 20 de febrer, no es pot fer encara cap valoració jurídica, ja que es desconeixen els termes en què el plantejarà la direcció.
 
 D’altra banda, us informem que en l’assemblea d’avui el Comitè d’Empresa hem explicat que els dies 6 i 7 de febrer portarem a consulta a la plantilla la proposta de vaga indefinida i la proposta de vaga que el Comitè estem elaborant, així com altres propostes que requereixin ser consultades i que ens feu arribar.
 
 Com us hem dit avui a l’assemblea, hem de continuar les mobilitzacions per defensar el nostre conveni i els nostres drets, i ho hem de fer amb la màxima precisió i efectivitat possibles.
 
 Pel que fa a la vaga d’avui, us hem de dir que ha tingut un seguiment tan alt com els altres dies i que el Comitè de Vaga ha fet que es retiressin de la graella els programes “Crackòvia” i “Afers exteriors” que hi havia previstos.
 
Sant Joan Despí, de febrer  de 201

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s