Ple suport dels treballadors de TV3 al Consell Professional

Les comissions de treballadors de TV3 sortides de l’Assemblea donem tot el nostre suport al Consell Professional en la decisió de dimitir en bloc que han pres aquest matí. Ho han fet en protesta per l’opacitat informativa imposada pels caps d’informatius a l’hora d’informar sobre els fets d’ahir a les instal·lacions de TV3, durant els quals un grup de treballadors va aprofitar la visita del president de la CCMA, en Brauli Duart, per concentrar-se davant els despatxos de direcció, on s’havia reunit amb els directius.

A diferència de la resta de mitjans, que han cobert el conflicte més o menys bé, TV3 en va informar molt escassament i de manera esbiaixada, assegurant que els directius no havien sortit en tantes hores perquè se’ls havia retingut contra la seva voluntat, cosa que va quedar clar que era falsa un cop van marxar sense més problemes que haver d’aguantar uns quants crits. I tot amb l’agreujant de dir que la informació s’havia pactat amb el Consell Professional.

S’han evidenciat les dependències jeràrquiques il·legítimes vigents dins de l’empresa que permeten controlar la feina dels treballadors, desviar-la dels criteris professionals i desvirtuar-ne la seva funció de servei públic, per la qual cosa creiem que els directius haurien de considerar seguir l’exemple del Consell Professional.

JoEstimoTV3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s