Rectificació del Telenotícies Vespre respecte el tractament informatiu del conflicte laboral de TVC

Després d’un dia convuls, marcat per la dimissió en bloc del Consell Professional de TVC per la greu distorsió de la informació emesa ahir sobre el conflicte laboral de TVC, les edicions del Telenotícies d’avui han esmenat l’error. Especialment, en l’edició del vespre.

La informació elaborada respon als requisits d’una bona peça informativa que tracta un conflicte laboral de qualsevol empresa: incloent declaracions de representants de les dues parts en conflicte, explicant amb detall l’origen de tot plegat, que ha desembocat en situacions com les que es van viure ahir als estudis de Sant Joan Despí. D’altra banda, l’editor i conductor del TN Vespre ha reconegut l’error comès ahir i s’ha compromès a informar puntualment i amb objectivitat del que s’esdevingui en aquest assumpte.

Un pensament sobre “Rectificació del Telenotícies Vespre respecte el tractament informatiu del conflicte laboral de TVC

  1. Ostres, el consell professional podria dimitir cada dia. Jo conec moltes notícies, que no han rebut atenció per part dels mitjans públics catalans, que no han estat objectives essent interpretades segons el que convenia al partit del govern. No és la primera vegada que hi ha una distorsió contundent del que ha esdevingut i que no es dóna la visió de les dues parts. Manifestacions on hi ha desplegament d’antiavalots a grapats ! Sempre queda com la mani on hi havia brètols i no es dóna atenció moltes altres coses que no són tant negatives i que la mani buscava denunciar.
    Espero que tastar la vostra pròpia informació faci que tracteu amb molta cura tota la informació dels altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s