90% de participació. 400 treballadors a la plaça de Sant Jaume

La vaga de 12 hores  que s’ha dut a terme des de les vuit del matí fins les vuit del vespre ha tingut un seguiment massiu  entre els treballadors de TV3. Un seguiment d’un 90% concretament.

Durant la jornada s’ha celebrat una concentració a la plaça de Sant Jaume en la qual hi han participat uns 400 treballadors per reivindicar de nou el restabliment del conveni col·lectiu que regia l’empresa i la tornada de la direcció a la negociació que ha de permetre desencallar el procés.

criscurto

Dibuix de http://criscurto.blogspot.com.es/

Aquest és el link a l’àlbum complet de fotografies de la jornada:

https://plus.google.com/u/0/photos/100597752996797180851/albums/5978783310793444721

Durant l’acte reivindicatiu, un petit grup de treballadors ha demanat poder ser rebuda pel president de la Generalitat, i com això no ha estat possible, s’han reunit amb el cap de gabinet del departament de Presidència, que dirigeix el conseller Francesc Homs. Segons s’explica en el comunicat del Comité d’Empresa de TVC “se li han reiterat les peticions dels treballadors i s’ha avançat que el clima de conflictivitat laboral continuarà” si no s’atenen les seves peticions.
 

Aquesta setmana es faran noves aturades parcials en properes jornades, de les quals us n’anirem informant a través dels diversos canals d’informació d’aquesta plataforma de treballadors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s