Recordant les 12 hores amb Brauli Duart

Commemoració d’una mobilització exemplar recordat amb fotografies i imatges

Fa una setmana, centenars de treballadors de TV3 es mobilitzaven espontàniament per demanar diàleg amb Brauli Duart, president de la CCMA. L’acció es va dur a terme davant les portes de direcció de TVC amb una concentració que esperava que Duart accediria  a parlar amb representants dels treballadors. El pols va durar 12 hores, moment en què Brauli Duart va abandonar TVC sense haver accedit a les peticions dels treballadors que demanaven la represa de les negociacions i el Conveni que regulava el seu marc laboral. Tot i l’intent fallit de diàleg, l’acció va permetre visibilitzar del conflicte intern en altres mitjans i a aconseguir per exemple, que els espais informatius de TVC tractessin amb la màxima objectivitat aquest procés.

Recordem-ho amb un excel·lent resum batejat com “12 horas con Braulio”:

I repassem també quin ressò se’n van fer altres mitjans:

I ha estat avui, una setmana després, que s’ha volgut recordar el fet. Un grup de treballadors s’ha reunit de nou davant les portes de Direcció, i han fet sonar 12 campanades per commemorar les 12 hores de mobilització.

D’altra banda, s’ha anunciat que demà el Consell de Relacions Laborals de Catalunya es reunirà per aconseguir que les dues parts es trobin i intentin arribar a un acord per prorrogar les condicions del conveni.

commemoracio 1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s