El conflicte laboral de TV3 i Catalunya Ràdio, a la sessió de control del Parlament

En la sessió de control al president de Generalitat que s’ha celebrat avui al Parlament de Catalunya, el conflicte laboral que marca les agendes de TV3 i Catalunya Ràdio ha estat centre de debat en algunes qüestions plantejades per ERC i ICV al president.

Oriol Junqueras, president d’ERC ha criticat a Mas per la gestió del conflicte laboral en el sí de la CCMA i la manca de diàleg que ha demostrat la direcció de la corporació per assolir alguna mena d’acord. Junqueras ha dit també que cal un compromís del Govern per mantenir les condicions del conveni ja extingit i ser transparents pel què fa al pressupost amb què compta la corporació.

Per la seva banda, Marta Ribas, diputada per ICV ha preguntat a Francesc Homs, conseller de Presidència sobre la seva predisposició per al diàleg pel què fa a aquest assumpte i sobre la incrongruència que s’ha produït amb l’extinció dels convenis de TV3 i Catalunya, quan el mes de juny passat la Generalitat va signar un acord amb patronal i sindicats per al suport i acompanyament als processos de negociació col·lectiva en ultraactivitat. Un acord que com ha subratllat Ribas, no s’està acomplint en el cas d’una empresa pública com és la CCMA.

Us afegim alguns enllaços a les informacions elaborades per altres mitjans que expliquen més detalladament el que s’ha plantejat a l’hemicicle sobre aquesta qüestió:

 

http://www.ara.cat/politica/Artur_Mas-sessio_de_control-Parlament_0_1083491789.html

http://www.lavanguardia.com/politica/20140212/54400199141/gestion-conficto-tv3-junqueras-mas.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s