Inici


Qui som?

Treballadors de TV3 organitzats en diverses comissions de treball, sorgides de l’assemblea més multitudinària feta mai a l’empresa. Som més de 500 persones implicades, amb el suport del Comitè d’Empresa i del Consell Professional. Cadascú, fora d’horari laboral, aporta el seu talent de forma voluntària.

Volem, en primer lloc, donar les gràcies al públic, que durant 30 anys ha donat suport a TV3 i l’ha convertida en una televisió líder i de qualitat. Però també volem advertir del perill que suposaria una nova reducció dels pressupostos, que pot deixar el model actual molt debilitat.

Com a treballadors fem aquest pas endavant conscients que vivim un moment difícil per a tothom, i després d’haver encaixat ja una rebaixa important dels nostres recursos.

festa Moll de la FustaLa festa

Va ser un acte d’agraïment als ciutadans. Es va fer el 12 de maig al Moll de la Fusta de Barcelona, amb activitats per a tota la família al matí i una tarda de concerts amb alguns dels principals grups musicals del país. Durant tot el dia, hi van passar més de 20.000 persones. La festa va ser possible gràcies a la col·laboració desinteressada dels artistes i a les aportacions econòmiques dels treballadors de TV3.

La difusió de la festa es va fer amb la campanya #ganesdeveuret, llançada a la xarxa. A través de tres videos, personalitats de diversos àmbits reivindicaven el model d’èxit que suposa TV3.

Hem publicat una carta a la ciutadania, que també podeu trobar aquí, al Blog de Jo estimo TV3.