DOCUMENTS SOBRE EL PROJECTE DE CEDIR AL GRUPO GODÓ LA GESTIÓ DE LA PUBLICITAT DE TV3

Documents de la sèrie “La publicitat de TV3 per al Grupo Godó”, elaborada per grups d’investigació de https://joestimotv3.wordpress.com/

foto 1

1 – La CCMA està regalant el Departament Comercial de TVC al Grup Godó. Us adjuntem l’enllaç http://goo.gl/yGoNY6 i l’accés directe al PDF del document:

Comercial 1

2 – Impacte econòmic per a TV3 del fet que la CCMA cedeixi la gestió de la seva publicitat al Grup Godó. Us ajuntem l’enllaç http://goo.gl/AgC2cN  i l’accés directe al PDF del document:

Comercial 2

3 – La cessió de la publicitat de TV3 al Grupo Godó es basa en arguments que no suporten cap anàlisi. Us adjuntem l’enllaç  http://goo.gl/PdeRxr i l’accés directe al PDF del document:

Comercial 3

4 –  Francesc Homs exhibeix desconeixement en publicitat televisiva. Us adjuntem l’enllaç  http://ves.cat/jN_U i l’accés directe al PDF del document:

Comercial 4

5 – Noves dades desautoritzen Brauli Duart – La publicitat de Tv3 per Godó. Us adjuntem l’enllaç  http://goo.gl/FDzsiW    i l’accés directe al PDF del document:

Comercial 5

Declaració dels treballadors de TV3 als ciutadans de Catalunya, propietaris de TV3: Salvem TV3. Us adjuntem l’enllaç:  http://goo.gl/VEu4AL i l’accés directe al PDF del document:

DECLARACIÓ TREBALLADORS TV3 A CIUTADANS DE CATALUNYA 7 MARÇ 2014

Deixa un comentari